Over ons

FH taxaties taxeert door heel Nederland en heeft voor elk type taxatie een specialist in huis

Wij taxeren onder andere voor bedrijven, verenigingen van eigenaren, beleggers, winkeliers, gemeenten, maatschappelijke instellingen, woningcorporaties, mkb, particulieren en veel meer partijen.

FH Taxaties is in 2020 opgericht door Marvin Dansen. Kort na de oprichting heeft Marvin de krachten gebundeld met een aantal ex collega’s. Wij zijn in korte tijd gegroeid naar een middelgroot taxatiebureau. Ondanks dat wij pas kortgeleden als FH Taxaties actief zijn hebben wij ruime ervaring in de taxatiebranche. Met veel enthousiasme voeren wij onze taxaties uit. De lijnen zijn kort, net als onze doorlooptijden. We zijn makkelijk benaderbaar en reageren snel op vragen of verzoeken.

Ons team

Marvin Dansen | Register taxateur VRT

Mijn naam is Marvin Dansen, 39 jaar geboren in De Moer en woon sinds 2009 in Waalre (Noord Brabant). In 2020 heb ik FH Taxaties opgericht en ik ben bouwkundig taxateur. Bij FH Taxaties verricht ik taxaties ten behoeve van verzekeringsdoeleinden.

Ik heb al een breed scala aan taxaties uitgevoerd, zoals kerken, kastelen, molens, skiehallen, boederijen en strandpaviljoens. Daarnaast uiteraard ook de meer gangbare taxaties zoals woningen, bedrijfs- en kantoorpanden, horeca etc. Mijn vader is architect dus de interesse in de bouw is mij met de paplepel ingegoten. Ik ging regelmatig mee naar zijn bouwprojecten. Toen ik mocht kiezen heb ik als vanzelfsprekend bouwkunde gekozen. In 2005 ben ik na het behalen van mijn MBO Diploma eerst begonnen op de bouwafdeling in de Efteling als tekenaar en daarna ben bij mijn vader gaan werken op het architecten bureau. Na een korte uitstap in de bouwadvieswereld ben ik in 2008 begonnen als taxateur.

Ed Bruin | Register taxateur VRT / Expert

Mijn naam is Ed Bruin. Ik ben 54 jaar jong en woonachtig in Purmerend. Ik ben in 2021 begonnen bij FH Taxaties als vennoot en taxateur. Met veel enthousiasme en passie voer ik mijn werkzaamheden uit.

Die bestaan voornamelijk uit het verrichten van herbouwwaarde- en inventaristaxaties. Daarnaast voer ik risico-inspecties uit en ben ik deels verantwoordelijk voor de acquisitie. Mijn specialisme is het uitvoeren van herbouwwaarde taxaties voor monumenten, molens, gemalen en luxe woonhuizen. Ik ben nu ruim 25 jaar werkzaam als bouwkundig taxateur en schade-expert. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als uitvoerder, opzichter en projectleider in de bouw.

Jan-Willem Guit | Register taxateur VRT / RT / REV

Mijn naam is Jan-Willem Guit. Ik ben 49 jaar jong en woonachtig in Baambrugge. Ik ben in 2021 begonnen bij FH Taxaties als vennoot en taxateur. Bij FH Taxaties verricht ik taxaties ten behoeve van verzekeringsdoeleinden (herbouwwaarde).

Daarnaast voer ik bedrijfsmatige marktwaarde taxaties uit. Dit doe ik landelijk. In Groot Amsterdam voer ik ook woonhuistaxaties uit voor bijvoorbeeld woonhuisfinancieringen. Dit zijn NWWI gevalideerde rapporten. Ik ben nu ruim 18 jaar werkzaam als bouwkundig taxateur. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij een aannemingsbedrijf en als vastgoedbeheerder.

Ing Saman Bedawi | Register taxateur VRT

Mijn naam is Saman Bedawi, 50 jaar en woonachtig in Arnhem. Sinds begin 2022 ben ik als vennoot en inventaristaxateur begonnen bij FH Taxaties. Ik kan alle soorten inventarissen taxeren van grote machineparken tot aan de kleine kruidenier..

..maar door ervaring en interne opleidingen bij mij vorige werkgever doe ik ook gebouwentaxaties. Dit maakt mij lekker allround en in het geval van een combinatie taxatie van een gebouw en inventaris hoeven er dus niet 2 taxateurs langs te komen.

Na mijn opleiding aan de HTS werktuigbouwkunde ben ik als cadtekenaar gaan werken bij een bedrijf in de achterhoek. Na een paar jaar vond ik het maar niks om de hele dag achter een bureau te zitten en cadtekeningen te maken. Naar buiten leek mij veel leuker en zo ben ik in januari 2004 bij mijn vorige werkgever terecht gekomen en heb daar tot begin 2022 als taxateur gewerkt.

Youri Fanger | Taxateur

Mijn naam is Youri Fanger. Ik ben 26 jaar oud en woon in Purmerend. Sinds begin 2022 ben ik begonnen als herbouwwaarde taxateur. Als herbouwwaarde taxateur ga ik bij klanten langs om vaste taxaties of waardebepalingen uit te voeren voor de opstalverzekering.

Dit kan bedrijfsmatig, maar ook vanuit een VvE of als particulier. Ik ben klantvriendelijk, heb een goed ruimtelijk inzicht en ga gestructureerd te werk. Het is fijn dat ik bij vragen altijd kan sparren met de ervaren taxateurs.

Ivar de Vries | Vennoot bij FH Taxaties

Ik ben Ivar de Vries, 47 jaar en woonachtig in Purmerend. In januari 2022 heb ik mij als vennoot aangesloten bij FH Taxaties. Ik doe eigenlijk alles behalve taxeren. Ik maak de offertes, maak de rapporten op, doe de planning, facturatie, boekhouding, zoals gezegd alles behalve taxeren.

Ik zit al ruim 25 jaar in de taxatiebranche. Al die tijd heb ik al met cijfers/rapporten gewerkt. Voordat ik in de taxatiewereld terecht kwam heb ik bij een grootbank gewerkt. Als je contact met FH Taxaties opneemt is de kans dus erg groot dat je mij aan de lijn krijgt.

Sara Soares | Medewerker binnendienst

Ik ben Sara Soares, woonachtig in Amsterdam en sinds februari 2022 parttime werkzaam voor FH Taxaties in de binnendienst. Ik werk op ons mooie kantoor in Purmerend in de binnenstad. Hier doe ik de planning van de taxateurs, heb ik klantencontact..

..maak ik offertes en doe ik aan acquisitie voor ons bedrijf. Ik vind het leuk om te plannen en efficiënte routes te maken voor onze taxateurs. Daarnaast is het contact met klanten vaak erg leuk. Ik ben een aantal jaren werkzaam in de taxatiebranche, waarbij ik ook met een aantal van mijn huidige collega’s heb gewerkt. In 2010 heb ik mijn diploma MER Management, Economie & Recht behaald.