Zorgplicht

Als adviseur of tussenpersoon is het belangrijk om de waarde van de bezittingen van jouw klant te kennen

Taxaties voor adviseurs en tussenpersonen

Heb je een zorgplicht richting je klanten?
Als verzekeringstussenpersonen wil je voorkomen dat je klanten bij schade onderverzekerd zijn. Ben je daarom op zoek naar een betrouwbare partner voor herbouwwaarde en/of bedrijfsinventaris taxaties (conform Artikel 7:960 BW)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat je wilt dat je klanten de juiste waarde uitgekeerd krijgen bij schade. Daarom bieden wij onze expertise aan om onderverzekering bij de klant te voorkomen.

Nauwkeurige en betrouwbare taxaties
Het kan namelijk lastig zijn om de juiste waarde van een bedrijfsgebouw of bedrijfsmiddelen vast te stellen. Maar het is wel van groot belang voor je klanten, want bij schade wil je voorkomen dat zij onderverzekerd zijn en daardoor niet de juiste waarde uitgekeerd krijgen. Daarom nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor de taxaties op ons.

Wees zeker van je zaak!
Onze ervaren professionals zorgen voor nauwkeurige en betrouwbare taxaties, zodat de klant altijd de juiste waarde van hun (bedrijfs)gebouw en/of bedrijfsinventaris kent. En mocht er toch schade ontstaan is er over de waarde geen discussie. Bij schade is het taxatierapport leidend, zodat je klanten snel weer verder kunnen met hun bedrijfsvoering zonder dat zij daar financieel onder lijden. Met een taxatie van FH Taxaties weet je waar je aan toe bent en wat je klant kan verwachten.

FH Taxaties, jouw partner in taxeren
Dus, wil je voorkomen dat je klanten onderverzekerd zijn en de juiste waarde uitgekeerd krijgen bij schade? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat je door ons ontzorgen met een vaste taxatie.

Vrijblijvende offerte?