Luxe woningen

Bent u in het bezit van een woonhuis in het hogere segment met een bovengemiddeld afwerkingsniveau? Dan kan een vaste taxatie voor u van grote meerwaarde zijn. De Subsidieregeling instandhouding monumenten (SIM-subsidie) is bestemd voor reguliere onderhoudskosten op basis van een 6-jarig onderhoudsplan.

Wanneer heb ik recht op SIM-subsidie?

U komt in aanmerking voor de SIM-subsidie als u de eigenaar bent van een rijksmonument zonder woonfunctie. Denk hierbij aan een molen, kerk, kantoor of fabriek. Is uw pand een groen en archeologisch monument? Dan valt u ook onder deze regeling.

Hoe vraag ik de subsidie aan?

De voorbereiding van de SIM aanvraag voor 2022 begint met het tijdig laten taxeren van uw monument.
Het taxeren van monumentale panden vereist specialistische kennis. De taxateurs van FH Taxaties hebben vele herbouwwaarde taxaties van monumentale panden uitgevoerd voor verzekeringsdoeleinden en voor de SIM-subsidie (Subsidie Instandhouding Monumenten). Door onze ervaring kunnen wij de juiste taxatierapporten opstellen zodat u zorgeloos de subsidie kunt aanvragen. Bijkomend voordeel is dat u het taxatierapport kunt gebruiken voor uw opstalverzekering. U bent tegen de juiste waarde verzekerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende offerte?